Professionele dienstverlening bij verkoop
en verhuur van vastgoed

Wenst u uw woning, kantoor of winkelruimte te verkopen? AD Projekt uit Aalst informeert u over de te volgen stappen en zorgt voor alle nodige documenten en attesten (elektriciteitskeuring, enz.). Samen met de klant gaan we na wat de sterktes en zwaktes van het pand zijn om zo snel mogelijk de juiste koper te vinden.
Als het te verkopen pand in zeer slechte staat is, is het vaak moeilijker te verkopen. De unieke dienstverlening van AD Projekt biedt dan hulp. Een professionele 3D tekening van hoe het pand er zal uitzien na renovatie kan soms wonderen doen. Vervolgens kan er ook een meetstaat opgemaakt worden voor de realisatie van die 3D tekening. Indien wenselijk wordt de renovatie deels of volledig uitgevoerd. AD Projekt begeleidt u tot wanneer de verkoopakte ondertekend is.

Vastgoed kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, kantoor of winkelruimte? AD Projekt biedt een mooie portefeuille van kwaliteitsvolle panden aan. Vaak zal het gekozen pand nog enkele kleine of grote aanpassingen vergen om te voldoen aan al uw eisen. AD Projekt voorziet in alle diensten die hiervoor nodig zijn, van interieurplannen tot uitvoering en eventueel het terug verkopen van het pand.

Huren en verhuren

U wilt een pand verhuren? Dit brengt enkele risico’s met zich mee. Het vinden van geschikte huurders is dan ook van het grootste belang. AD Projekt stelt zijn ervaring tot uw dienst, zoekt een geschikte huurder en voorziet alle nodige documenten. Gaat het over een appartementsgebouw? Weet dan dat wanneer een gebouw eigendom is van meerdere eigenaars, het in principe verplicht is om een syndicus aan te stellen. U kan hiervoor eveneens bij AD Projekt in Aalst terecht.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.