Wij renoveren uw woning precies zoals u het wenst

Baksteen in de maag

Een eigen woning is nog steeds de beste investering die u kan doen, en biedt u zekerheid wanneer u later op pensioen gaat. Veel huizen in België hebben echter nood aan een grondige opfrisbeurt wanneer ze verkocht worden. AD Projekt uit Aalst biedt u een totaalpakket om uw droomhuis te realiseren.

Alles op maat van de klant

AD Projekt begeleidt en voert uit, maar de klant is steeds vrij om één of meerdere onderdelen zelf of met behulp van derden uit te voeren. Kleine reparaties en totaalprojecten worden op dezelfde kwalitatieve manier afgehandeld. Ook op vlak van materiaalkeuze is de klant koning, AD Projekt is niet gebonden aan bepaalde leveranciers of merken. In functie van uw project krijgt u ook steeds gepast advies inzake premies.

Goed begonnen is half gewonnen

Afhankelijk van het type project is het nodig een architect of interieurarchitect in te schakelen voor het opstellen van de plannen, uitvoeringsplannen en meetstaat. U kan beroep doen op onze interieurarchitecte Ann Dierickx. Voor ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk werkt AD Projekt samen met vakmannen die hun strepen verdient hebben. Voor het plaatsen of vernieuwen van elektriciteit (ook domotica) en sanitair, het isoleren van daken en wanden, het plaatsen van gipskartonnen wanden, keukens, badkamers, binnenschrijnwerk en vloeren staan we zelf garant.

Een afspraak, is een afspraak

Een woning renoveren doet u vaak slechts één keer in uw leven, wellicht bent u dus niet helemaal vertrouwd met de technieken en terminologie. Het is een vermoeiende en stresserende opgave die u best niet alleen aangaat. AD Projekt staat u hierin bij en maakt realistische afspraken, afspraken die steeds worden nagekomen. Deadlines zijn deadlines, en die respecteren wij. Toch blijft de klant koning en zijn wijzigingen altijd mogelijk. Indien er een impact is op de timing of de prijs zal dit steeds duidelijk en op voorhand gecommuniceerd worden.

AD Projekt in Aalst is een veelzijdig bedrijf, actief in renovatie en vastgoedContacteer ons vrijblijvend.