Grote en kleine werken aan uw elektriciteitsnet

Grote en kleine werken

Zoekt u een elektricien? U kan bij AD Projekt in Aalst terecht voor grote en kleine werken. Van het plaatsen van een stopcontact, tot het vernieuwen van de bekabeling bij een renovatie. Alle werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en in lijn met de geldende regulering en keuringsnormen.

Het spreekt voor zich dat alle werken conform de geldende normen worden uitgevoerd. Er wordt ook steeds een geldig keuringsverslag voorzien indien nodig. Alle afspraken met FLUVIUS voor bijvoorbeeld een verzwaring of nieuwe teller worden door AD PROJEKT geregeld.

Service en kwaliteit

AD Projekt uit Aalst garandeert een vlekkeloze service voor alle werken, groot en klein aan een redelijke prijs. Afspraken worden gerespecteerd en kwaliteit verzekerd. U krijgt steeds een duidelijke en gedetailleerde prijsofferte met bijhorende timing. Zijn er na de uitvoering van de werkzaamheden nog opmerkingen of problemen? Dan kan u rekenen op een snelle en efficiënte nazorg. U heeft immers nood aan een partner die u kan vertrouwen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en regelmatige bijscholing. Uw projecten worden persoonlijk behandeld en opgevolgd. AD Projekt beperkt zich niet tot bepaalde leveranciers of merken, de keuze is aan de klant. Zoals steeds kan u deze dienst combineren met de andere diensten van AD Projekt in Aalst op vlak van sanitairrenovatie en als vastgoedmakelaar.

Neem vrijblijvend contact.